Prezentare imagePrezentare imagePrezentare image
,, Ture cu caiace este modul nostru de a te invita alături de noi, într-o aventură în Mini Delta Somovei. Oferim spre închiriere:

 • Stand Up Paddle - Tough -TEC  este o tehnologie de construcție exclusivă a producatorului francez BIC Sport. Plăcile de stand up paddling Tough -TEC sunt foarte ușoare, rigide si oferă o glisare excelentă pe apă. Plăcile SUP produse în tehnologia Tough -TEC au un mare avantaj față de cele produse din poliester sau epoxy -sandwich: sunt foarte rezistente la lovituri sau șocuri datorită stratului exterior de polietilena care le protejează. PLACA SUP 10’6 BEACH PERFORMER TOUGH
  este o placă de stand up paddling recomandată pentru începatorii în SUP cu o greutate până în 110 kg . Volumul bine distribuit, rocker-ul echilibrat și forma generală de longboard îi oferă o stabilitate laterală și direcțională excelentă pe apa linistită, pastrând în același timp manevrabilitatea în valuri mici.
  Este o placă potrivită pentru întreaga familie, placa poate susține inclusiv greutatea unui adult care vrea sa încerce SUP împreună cu un copil sau cu un animal de companie. 
 • caiac Bilbao - este un caiac sit on top potrivit atât pentru începători dar și pentru caiaciștii experimentați. Fie ca practicați caiacul pentru îmbunatățirea condiției fizice, sau ca mijloc de agrement în excursii, scufundări, sau la o plimbare cu copiii, calitatea designului său face toate activitățile posibile în condiții de confort.
  Forma specifică- carena pe 3 chile – permite transportarea oricarei încărcături în condiții de stabilitate și siguranță maximă. Bilbao este un caiac sit on top care nu poate fi scufundat. Datorită bordului deschis, este un caiac ideal pentru scufundări, înot sau alte tipuri de activități de agrement.  
 • caiac Trinidad - este un caiac sit on top proiectat pentru agrement: compact, capabil să susțină doi adulți și un copil la bord, deosebit de stabil și versatil.
  Poate fi manevrat de o singura persoana sau de doi adulți.
  Pentru ieșirile cu familia, scaunele ergonomice și stabilitatea sa excepțională oferă siguranță în momentele în care sunteți departe de mal. Iar pentru excursii și explorări, designul cocii, spațiul mare de depozitare de la pupa și pescajul mic, vă ajută să ajungeti la destinație, să parcurgeți distanțe mari într-un timp cât mai scurt.
  Trinidad este un model compact de caiac tandem, recomandat pentru plimbari de agrement, ieșiri cu familia , excursii pe râuri, lacuri sau agrement la plajă
 • barcă cu vâsle - care să vă poarte pe cele mai înguste canale unde veţi descoperi minunăţiile ascunse ale mini deltei.
 • barcă cu motor - pentru cei care nu vor sau nu pot să facă efort, un motor mic, noi promovând în special ecoturismul.